Här händer inte så mycket…

Jag inser att det är mindre evigheter sedan jag senast skrev något här. Det är säkert i sin ordning om man inte strävar efter att vara en framgångsrik bloggare och det är en strävan jag inte ser några skäl att ge mig in på…

Jag vet inte om du som läser det här har varit här förr. Jag vet inte om du bara snavar in här. Oavsett så kan jag ju berätta att sedan jag senast skrev något här (bortsett från idag då jag postade en dikt – http://samuel.trygger.nu/wp/2024/01/23/en-gang-syntes-de-vii/ ) så har jag fokuserat på annat.

Under flera år så har jag fokuserat på den flyttfirma som jag varit inblandad i att styra från lysandemenlitetveksam till sådjädralegitimochlyckad. Det hade jag väl aldrig trott om mig själv…

Nu har jag lämnat den verksamheten och istället startat eget (vilket jag inte hade trott att jag skulle få för mig att göra) och det känns på det hela taget utmärkt. Föetaget jag startat heter Aktiebolaget Somliga samlade sysslor och den mest framträdande sysslan är kattbalkonger.se

Ja, det är väl det jag kan säga just nu… Förhoppningsvis kan jag berätta mer inom en kortare tid än vad som förflutit sedan den senaste uppdateringen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*