Supersänkt pris på ”Jag har drömt”

Samuel Trygger: Jag har drömt

Foto och grafisk form: Per Englund.

För en hel bibba år sedan (närmare bestämt 2009) spelade jag in och gav ut skivan Jag har drömt. Den består av 12 egna tonsättningar av dikter av Dan Andersson och 2 tonsättningar gjorda av en man som heter Börje Ekström och som var ungdomsvän med mina föräldrar så jag växte upp med de tonsättningarna. Skivan spelades in tillsammans med den synnerligen begåvade multiinstrumentalisten Benny Guran och i hans dåvarande studio så det är tveklöst arrangemang som heter duga! 😀

 
Jag har utvecklats en hel del sedan jag gav ut Jag har drömt (skam vore det om inget skulle hänt på elva år ;)), men känner likväl att den faktiskt fortfarande håller. Vad som däremot inte riktigt har hållit var min dåvarande entusiasm över hur många exemplar som det för elva år sedan verkade rimligt att pressa (1000 stycken) och min övertro på hur förhållandevis enkelt det skulle vara att sälja av väldigt många av dessa exemplar i samband med spelningar. Det har liksom inte hänt i någon direkt nämnvärd utsträckning…
 
Nåväl. Nu sitter jag med alla dessa exemplar och de tar upp plats (faktiskt direkt överdrivet mycket plats i relation till hur mycket utrymme jag har för saker som tar plats) och då tänker jag att det behöver göras någonting åt. Bästa sättet att göra någonting åt detta torde vara att sälja av så många ex som möjligt och det är vad som nu kommer att ske.
 
För ynka 25:- per styck (plus porto och påskuvert) blir skivan din. Jag upprepar: YNKA 25:- PER STYCK (plus porto och påskuvert). Det är tamejfasen nästan ingenting, så varför inte passa på innan jag ger upp och tar merparten av exemplaren till tippen?
 
Intresserad? Kontakta mig via kontaktformuläret så fixar vi med antal och totalkostnad och adress och swish eller kontonummer (beroende på vilket du föredrar) den vägen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*