”The Last Sign” av Ron Base, Anne Ray-Wendling och Heidrun Schleef

The Last SignSå har jag ”avnjutit” The Last Sign skriven av, för mig, tre fullkomligt okända individer (och är den här filmen ett exempel på deras topprestationer, så önskar jag att de fortsätter vara ungefär lika okända för filmindustrin som de nyss var för mig). Den är regisserad av Douglas Law som även har regisserat lite andra okända grejer och förhoppningsvis måste kamma till sig och tänka igenom sitt karriärval en aning innan han regisserar något mer.

Andie MacDowell, Tim Roth och Samuel Le Bihan är med i den. Det ångrar de förhoppningsvis. Fler namnkunniga skådisar medverkar också, men låt oss för en stund glömma det. Vi kan — om vi vill vara vänliga — även försöka glömma MacDowells, Roths och Le Bihans medverkan. Det gör vi dessvärre inte. Förhoppningsvis glömmer vi däremot filmen ganska fort.

Storyn är som följer:

Kvinna har förlorat sin inte alltför charmerande make i en bilolycka. Hon hyr ut en bibyggnad till sin villa till en träbock till man. De blir lite kåta på varandra. Den inte alltför charmerande maken verkar spöka.

Mycket mer händer faktiskt inte. MacDowell går runt och ser antingen vettskrämd eller nervig ut (svårt att veta vilket det är som gäller) eller så ser hon ut som om hon ska grina hela tiden, Roth är trulig alternativt sur, Le Bihan är trist och kåt på MacDowell. Enligt DVD-omslaget är det ”En spännande thriller i samma anda som Det sjätte sinnet och The Others” — den som skrivit det har inte höga tankar om Det sjätte sinnet eller The Others. ”The Last Sign” har absolut noll gemensamt med ”Det sjätte sinnet” eller ”The Others” — tro inget annat!

Så hur många samuelar kan den då tänkas få? Tja, 1 klen av 5 möjliga. Det här är verkligen jättetrist, illa skrivet och onödigt skräp. Och då är jag ändå just nu på ett ganska positivt humör.

Det finns en trailer också:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*